УСИЛВАЩИ ПРОФИЛИ

Армировка за ПВЦ дограма

  • Дистрибуция на едро и на дребно
  • Доставки до ваш склад или обект до всеки град в страната.
  • Доставки и до градове в цяла Европа.

Цялата гама от профили и аксесоари за пвц дограма.

Подържани модели системи:
REHAU,   ALUPLAST, KBE, VEKA, SALAMANDER, BRUGMANN, PROFILINK, KMG, VIVAPLAST.
– Подържани дебелини на профилите:
 1.00 мм; 1.2 мм; 1.50 мм; 2,00 мм.
– Подържани дължини на профилите:
6000 мм

Вижте нашата гама за усилващи профили

Натиснете на избраната от Вас система, за да видите повече от асортимента

Усилващи профили Рехау

Рехау е водещ доставчик на ПВЦ системи на пазара.

Ако търсите прозорец за вашия нов проект или за реконструкция на помещения. Ако търсите система, която да пести енергия и пари и ако за Вас дизайнът е важна част от усещането за уют и не на последно място искате всичко това на много добра цена. Отговорът на вашето търсене се нарича система за прозорци REHAU Ecosol Design. Елегантният дизайн на прозореца ви дава повече светлина и топлина. Площта на стъклото може да бъде увеличена, в зависимост от размера на прозореца, с до 13 на сто.

 

Усилващи профили Алупласт

 

Една от най-познатите марки на пазара за дограма и врати е Aluplast Германия. Компанията е разработила богат избор от профили и системи с отлични показатели за най-добър комфорт прозорци. ПВЦ дограма Алупласт се характеризира с оптимално съотношение цена-качество.

Aluplast Sр. z o.o. (Алупласт ООД) е най-големият доставчик на пластмасови прозоречни системи на полския пазар.

 

 

Усилващи профили КБЕ

КВЕ е един от най-големите производители на PVC профили в света.

Гаранция за високо качество динамика и гъвкавост. Благодарение на най-модерната високопроизводителна екструзия и логистика, ориентирана към клиента, KBE е един от най-големите и най-успешни производители на профили в европа.

 

Усилващи профили VEKA

 

VEKA е водещ световен производител на РVС профили за прозорци и врати с 25 дъщерни предприятия на 3 континента. Качеството VEKA обхваща и много други аспекти извън това на продуктите: изключително богата профилна гама, сигурни доставки, система за опазване на околната среда,  програми  за обслужване на клиентите. Всичко това допринася за това вашите клиенти да печелят от дограмата с най-високо качество.

 

 

Усилващи профили Salamander

С профилите Salamander се произвежда най-добрaта PVC дограма на българския пазар. Пластмасовите прозорци се отличават с високи технически, експлоатационни характеристики и уникален външен вид. 

 

Усилващи профили Brugmann

 

Профилна система за бъдещото от Salamander. Иновативна 6-камерна система с конструктивна ширина 82 мм, която съчетава в себе си отлични енергийно спестяващи  качества и специална технология на уплътненията, което прави системата идеална за конструиране на прозорци за влагане в пасивни къщи. Brügmann bluEvolution 82 е с 100% възможност за рециклиране и преработка.

 

 

Усилващи профили Profilink

Фирма PROFILINK е заложила на качеството като стратегия за бъдещо развитие. За постигането на целта използват най-модерната апаратура и технология на всички нива от производствения процес. Този факт им дава увереност да твърдят, че всички продукти отговарят на най-високите изисквания за качество.

 

Усилващи профили Brugmann

 

Профилна система за бъдещото от Salamander. Иновативна 6-камерна система с конструктивна ширина 82 мм, която съчетава в себе си отлични енергийно спестяващи  качества и специална технология на уплътненията, което прави системата идеална за конструиране на прозорци за влагане в пасивни къщи. Brügmann bluEvolution 82 е с 100% възможност за рециклиране и преработка.

 

 

Усилващи профили Vivaplast

Профилът VIVA Plast се произвежда с най-съвременното оборудване предлагано от фирмите “Greiner Extrusionstechnik” и “Krauss Maffei” на световния пазар. Лабораторно оборудване от най-висок клас следящо за безупречното качество на профила.

 

други видове продукти

Комарници Плисе

По-доброто решение

за широки и високи площи, прозорци с ролетни щори,
лесни за монтаж и поддръжка

Сухо строителство

Профили и аксесоари

Богат асортиметно от необходимите, добре познати, видове профили и аксесоари

Всички продукти и услуги

Доверете се на професионализма

Можете да се свържете с нас като попълните контактната форма и като ни изпратите e-mail или като се обадите на посочения телефон:

sales@sierratrade.net
България, град София, ул. Проф. Янаки Моллов 1
+359 894 632 178