За Нас

В основата на нашата политика са коректност, честност и лоялност към клиенти и партньори. Това се оценява от всички хора с които работим и бизнес взаимоотношенията ни ,често прерастват в дълготрайни, приятелски взаимоотношения.

Кои сме ние?

Сиера Трейд Груп ЕООД е създадена през 2012 г. и е бързо развиваща се компания в сферата на търговията със строителни материали, стомана, изделия от стомана, ПВЦ дограма и аксесоари, био горива.
Дружеството се занимава с внос и износ и все повече навлиза на чуждите пазари, като вече е изградило успешни партньорски взаимоотношения в страни като  Сърбия, Македония, Турция, Китай и държавите, членки на Европейския Съюз.

Сиера Трейд Груп е насочена към други търговски фирми, както и към крайни потребители и производители.
Благодарение на богатия опит на служителите, множеството контакти в различни сфери на бизнеса, коректност и професионализъм,  компанията израства и печели доверието на все повече свои партньори от страната и чужбина.

С кого партнираме ?

За безпроблемната работа и организирането на всяка доставка от различните страни, фирма Сиера Трейд Груп  партнира само с лидерите в областа на логистика, транспорт, митнически услуги, както и с водещи производители на стоки с доказано качество.

Кой обслужва клиентите ни ?

За компанията работят млади и енергични хора изпълнени с креативно мислене и позитивизъм. Това допринася за добрата комуникация и обслужване на клиентите с желание, за успешното сключване на сделки и подържане на добри партньорски взаимоотношения.

Как ?

Сиера Трейд Груп разширява дейноста си в България, Гърция и Австрия като офисите на фирмата са разположени на стратегически места в София, Солун и Виена. Доброто логистично организиране и създадените логистични коридори позволяват гъвкаво и навременно да се извършват доставки на стоки от всякакъв характер, към всеки от настоящите и бъдещите ни партньори.
В основата на нашата политика е коректността и честността към клиентите и доставчиците ни. Това се оценява от всички хора с които работим и бизнес взаимоотношенията често прерастват и в дълготрайни, приятелски взаимоотношения. 

Партньорство с ЕВРОПЕЙСКИ ФОНД ЗА РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ

2020 година изненада всички ни с появата и разпространението на COVID19 и изложи освен хората пред сериозни перипети, така и нормалното функциониране и растеж на бизнеса. 
Със своята добра история и добри показатели Сиера Трейд Груп ООД е одобрена за подкрепа при преодоляването на настъпилата криза в резултат от епидемичния взрив. 

 

Успешни сделки

Години в бизнеса

лоялни партньори

Всички продукти и услуги

Доверете се на професионализма

Можете да се свържете с нас като попълните контактната форма и като ни изпратите e-mail или като се обадите на посочения телефон:

sales@sierratrade.net
България, град София, ул. Проф. Янаки Моллов 1
+359 894 632 178